top of page

Acabem la temporada però amb el cap ben alt


Hey! Aquestes últimes dues setmanes ens hem enfrentar contra l’Atlètic de Madrid en els quarts de final de la Copa del Rei. Va ser una eliminatòria molt emocionant on l’Atlètic es va endur el gat a l’aigua a causa de petits errors nostres. En el primer partit ens van guanyar per 3 a 2 i en el segon, vam perdre una altra vegada per 0 a 1.

En el primer partit vam començar tenint la iniciativa del joc i vam proposar un bon joc combinatiu. Tot i així ells estaven molt còmodes defensant i sortint ràpidament al contraatac després de la recuperació de pilota. Tant va ser així que cap a l’ecuador del primer temps ens van marcar el primer gol en una contra. Després d’aquest cop dur vam voler treure pit però tot seguit ens van marcar el segon en un gran xut de falta directe i això ens va fer baixar els braços. Abans de que s’acabés la primera part ens van marcar la tercera diana en un altre atac ràpid i vam anar als vestidors amb bones sensacions pel joc proposat però enrabiats pel resultat tant desfavorable.

Al segon temps el guió va ser el mateix però vam saber defensar les seves ofensives. Nosaltres seguíem amb el nostre futbol fins que finalment vam obtenir premi en una gran jugada d’equip on hi vam participar gairebe tots. Amb el gol ens vam animar i vam veure que era possible la remontada. Estavem tots volcats en atac intentant buscar el forat en la seva línia defensiva fins que una gran jugada individual de Jofre va acabar en penal. El penal el va transformar Nico i a falta de deu minuts la gesta era possible. Tot i els múltiples intents no vam aconseguir l’empat però vam marxar molt orgullosos de l’esforç que va fer tot l’equip.

En el segon asalt jugàvem a casa i voliem donar un cop sobre la taula davant rivals de prestigi com és l’Atlètic de Madrid. Abans de saltar al verd ja hi havia molt bones sensacions i a l’inici del partit es van confirmar. Estavem creant moltes accions de perill i ells ni tan sols es van acostar a la nostra àrea. El fet es que vam mantenir la intensitat durant tota la peimera part pero no vam aconseguir marcar i seguíem eliminats de la Copa.

Al segon temps vam seguir molt intensos, voliem passar a les semifinals sí o sí. Després de molts intents fallits de trobar porteria, quan tot l’equip estava volcat en atac, ens van fer el gol que ens va deixar fora del torneig. En el que restava de partit, ells van estar molt còmodes en defensa i nosaltres estàvem molt cansats per l’exigència de l’eliminatòria i va acabar amb aquest 0-1.

Tot i haver caigut eliminats estem molt contents d’haver plantat cara, i de quina manera, a un gran Atlètic de Madrid que ha demostrat ser un molt bon equip. Llàstima de les accions puntuals de contraatac en les que ens van fer molt mal en els dos partits. Arribem a controlar les seves ràpides transicions i no estaría explicant el mateix.

Finalment només dir que ha sigut una gran temporada on hem quedat tercers en lliga i hem fet una bona Copa del Rei. Ara ja han arribat les vacances i toca descansar i recuperar-se per tornar de la millor manera a la pretemporada següent. AMUNT PERICOS!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No hay tags aún.
bottom of page