top of page

Els tres punts menys suats de la lliga...

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar contra el penúltim, el Manacor. Va ser un partit molt avorrit on ells no es jugaven res ja que ja han baixat de categoria i no ens van oposar gran resistència. El resultat final va ser de 4-0.

A la primera part ja es va notar que ells no estaven jugant al 100% i nosaltres vam pujar la intensitat per a evitar problemes i matar el partit l’abans possible. Tant va ser així que cap al minut 20 vam aconseguir marcar el primer i al cap de 10 minuts, el segon. Aquests primers 45 minuts van estar clarament dominats per nosaltres i ells no ens van crear gairebé cap ocasió.

En el segon temps el guió va ser el mateix. Ells no semblava que tinguessin la intenció d’anar ni tant sols a per l’empat i nosaltres vam ser ambiciosos i vam voler anar a per més gols. Cap al minut 60 vam marcar el tercer després d’una gran jugada col·lectiva, i el quart va arribar quinze minuts després de jugada assajada. A partir d’això ja no van passar gaires coses i el partit es va acabar sense més.

M’agradaria destacar que malgrat la mala actitud de l’equip rival vam saber sobreposar-nos-hi i jugar el nostre partit, no deixant que ens afectés la seva falta de motivació i tenint ambició per a marcar gols. Jo personalment estic molt content d’haver pogut ajudar amb els dos primers gols que obrien la llauna del partit!

La setmana que ve tenim la primera final per a seguir somiant amb el títol de lliga i es jugarà a Lleida. Ells s’estan jugant el descens i aniran a per totes. Nosaltres hem de fer la nostra feina i seguir sumant de tres en tres i esperar que Barça o Saragossa punxi per a assolir l’objectiu. AMUNT PERICOS!