top of page

0-3: No ha pogut ser. Reproducció article de la web de l'Espanyol

El Juvenil A compleix i supera al San Francisco, però la resta de resultats no acompanyen en la lluita pel títol

El Juvenil A del RCD Espanyol de Barcelona va acabar com a tercer classificat en la darrera jornada del campionat de Divisió d’Honor Juvenil. El conjunt de Moisés Hurtado arribava amb opcions de fer-se amb el títol, però necessitava que ni Real Zaragoza ni FC Barcelona aconseguissin la victòria i, finalment, els aragonesos van emportar-se el campionat. Tot i així, els blanc-i-blaus es van guanyar el dret de disputar la pròxima Copa del Rei després d’acabar com a un dels millors tercers classificats de la resta de grups.

Els jugadors del Juvenil van saltar a la gespa molt concentrats i disposats a encarrilar el partit per la via ràpida i als tres minuts de joc els espanyolistes ja lideraven el marcador. Va ser en un llançament de falta directa de Dani Villahermosa on el porter balear no va estar del tot afortunat per evitar el 0-1. Els pericos no es van conformar amb aquest marcador i poc després del primer quart d’hora arribava el 0-2 amb una jugada de combinació on Pau Martínez va assistir per l’arribada de Roger Garcia que va afusellar a Pere. Amb els deures fets i el partit controlat, els d’Hurtado havien d’esperar una més que complicada carambola de resultats que fes possible escalar fins a la primera posició. Tot i això, els pericos no es van desconcentrar i els jugadors locals van trepitjar l’àrea d’Angel en comptades ocasions durant els noranta minuts.

El segon temps es va viure amb una calma tensa, pendents dels altres partits i sense cap sobresalt a la Ciudad Deportiva Antonio Asensio. Els balears es van obstinar en treure la pilota jugada des del darrera i això va oferir nombrosos avantatges als atacants blanc-i-blaus que van ser capaços d’interceptar moltes passades en aquesta fase de construcció del joc. En una d’aquestes recuperacions, Pau Martínez va acabar d’arrodonir el marcador amb el tercer i definitiu gol. Amb el 0-3 i el partit sentenciat els ulls van estar posats a la resta de camps, però la sort no va acompanyar als blanc-i-blaus que, tot i fer la feina, no van poder celebrar el títol.

Fitxa tècnica:

CD San Francisco: Pere, Carlos, Víctor, Garcia, Ismael E. (Oscar Sánchez, 72'), Contreras (Pendin, 77'), Moisés, Alorda, Ismael P., Mario i Markuss (Benabad, 56').

Juvenil A: Ángel, Benítez (Sanchís, 87'), Carmona, Alejandro, Genar, Villahermosa, Pau Martínez, Roger Garcia (Julen, 78'), Óscar Gómez (Aokai, 64'), Coll i Jofre (Baquero, 78').

Gols: 0-1, Villahermosa (3’); 0-2, Roger Garcia (19’) i 0-3, Pau Martínez (63').

Àrbitre: Sr. Santiago Verger Verdera.

Incidències: Ciudad Deportiva Antonio Asensio.