top of page

El somni es manté intacte!

Hey! Aquest passat dimecres vam jugar contra el Lleida Esportiu allà. Va ser un partit molt complicat ja que el camp era molt petit i ells s’estaven jugant la permanència a la Divisió d’Honor. Després d’un partit molt intens vam aconseguir la victòria per 3-2.

A la primera part vam sortir molt empanats. Ells s’estaven jugant la vida i es va notar, mentre que nosaltres vam començar amb poca intensitat i ganes el partit quan estem lluitant pel liderat. Només començar ens van marcar el primer gol i vam haver d’anar a remolc durant tota la primera part. Ells només defensaven i sortien al contraatac però nosaltres no trobàvem espais a la seva defensa i ens resultava molt difícil crear perill. Tot i així vam aconseguir marcar l’empat en una bona jugada col•lectiva que ens va permetre veure la segona part amb uns altres ulls.

Al segon temps ens vam espavilar i en els primers 15 vam marcar dos gols que ens van donar una còmoda avantatge de 3-1. A partir d’aqui vam estar molt tranquils amb pilota i jugant un bon futbol. Fins que en un contraatac aïllat van aconseguir marcar la seva segona diana que els va posar al partit. Això ens va fer recular i vam estar en els últims 15 minuts defensant i patint perquè si ens empataven dèiem adéu al títol definitivament.

Després de tot finalment vam aconseguir els tres punts tant desitjats i soferts.

M’agradaria destarcar la poca capacitat que tenim d’aguantar un marcador còmode i que qualsevol equip ens pot fer molt mal. En la meva opinió crec que no vam saber respondre bé a aquestes situacions tant al cap de setmana com en aquest partit. A part d’això cal destacar l’actuació de Nico Melamed, que va fer un partot esplèndid on va marcar dos gols que ens van donar una victòria vital.

Aquest diumenge que ve juguem la última jornada de lliga contra el San Francisco i encara esta tot en joc. Si el Barça i el Saragossa perden o empaten i nosaltres guanyem ens proclamem campions. Però per això hem de fer els deures i tornar a guanyar al cap de setmana. AMUNT PERICOS!