top of page

Comencem de la millor manera la Copa del Rei

Hey! Aquests últims dos caps de setmana hem jugat els vuitens de final de la Copa del Rei contra un gran equip com és l’Sporting de Gijón. L’eliminatòria ha estat molt igualada però finalment hem aconseguit un bitllet per als quarts de final amb un resultat global de 2 a 0.

El primer partit es va jugar en terres asturianes i va estar molt igualat. Tant va ser així que va ser fins i tot avorrit, els dos equips es tenien molt de respecte i ningú es va atrevir a arriscar-se i anar a l’atac. El primer temps van dominar ells tant en ocasions com en la possessió de pilota. En canvi, a la segona part va ser a l'inrevés. Ells van arribar als últims minuts molt fatigats i nosaltres vam apretar però no va ser suficient per marcar el gol que obrís la llauna.

En la tornada, el guió del partit va ser totalment diferent. Sabíem que havíem de guanyar sí o sí ja que no ens valia l’empat i vam sortir molt endollats. A la primera part el domini no se’ns va veure recompensat però ens va servir per anar amb molt bones sensacions al segon temps i seguir amb el mateix ritme. Un cop iniciats els segons 45 minuts seguíem dominant en el joc fins que cap a les acaballes del partit vam aconseguir encetar el marcador amb un gol a pilota assajada. El que restava, va estar molt emocionant fins que a l’últim minut vam anotar el segon. Tot seguit l’àrbitre va xiular el final.

Ens aconseguim classificar finalment per als quarts de final i ja sabem el rival amb el que ens enfrontarem, l’Atlètic de Madrid. És un molt bon rival però esperem el partit amb molta il•lusió. Jo vaig aparèixer els últims minuts dels dos partits i, sobretot en el segon, crec que vaig ajudar en aconseguir la classificació. Espero poder fer el mateix en el que resta de competició. AMUNT PERICOS!