top of page

Sense brillar però ens enduem el gat a l’aigua

Hey! Aquest passat cap de setmana vam jugar contra el Gimnàstic de Tarragona. Vam acabar guanyant el partit amb un ajustat 1-0 encara que vam acabar patint al final.

Al primer temps ells ens van esperar al seu camp i no ens pressionaven gaire la nostra sortida de pilota. Tot i així quan ens robaven l’esfèric també volien jugar i en moltes ocasions ens creaven sensació de perill. Encara que teníem nosaltres la possessió, qui realment va tenir oportunitats de marcar van ser ells i això no va agradar a l’entrenador que al descans ho va arreglar.

A la segona part la cosa pintava millor per nosaltres. Vam sortir amb moltes ganes, no vam deixar que juguessin amb facilitat i vam posar en molts més problemes al porter rival. Tant va ser així que al minut 70 vam aconseguir el primer gol del partit després d’un gran xut de fora de l’àrea de Nico. A partir d’això vam recular, cosa que no havíem de fer perquè això va provocar que ells comencessin a tenir la pilota i a crear-nos moltes accions de perill. Per sort finalment vam aconseguir aguantar el resultat i endur-nos els tres punts.

M’agradaria destacar l’actuació del porter rival, ja que ens va privar de celebrar molts més gols. Però també cal dir que hem de millorar en aquestes situacions on estem guanyant i arriben els últims minuts. No hagués estat la primera vegada que ens empaten als últims instants del partit i això ens ha costat molt car.

Ara ens espera una setmana bastant intensa on ens enfrontarem al Lleida, un partit aplaçat entre setmana, i el San Francisco al cap de setmana. Ara només cal donar ànims a l’equip en aquesta recta final d’una lliga on encara estem lluitant pel títol. AMUNT PERICOS!