top of page

Lluita de tu a tu en un derbi molt igualat

Hey! Aquest passat dissabte vam jugar contra el Barça. Era un partit on ens jugàvem moltes coses i es va notar la tensió des del primer minut. El resultat final va ser de 2-0 a favor dels blaugrana.

Al primer temps vam sortir molt endollats sabent què fer en cada moment. Això va fer que tinguéssim les dues primeres ocasions clares de gol però no vam tenir sort. Ells van recular una mica i semblava que en qualsevol moment podríem marcar però no va ser així. A mesura que anaven transcorrent els minuts ells cada vegada dominaven més la possessió de pilota i nosaltres estàvem mes cansats. Amb tot això ells van tenir alguna acció de perill aïllada però sense gran trascendència. Van ser uns primers 45 minuts molt intensos en una lluita de poder a poder.

A la segona part el guió del partit va canviar, vam agafar més protagonisme amb pilota ja que vam canviar de sistema i crec que ens va ajudar a contrarestar el seu joc. Tot i així, al minut 60 van aconseguir obrir la llauna després d’una gran jugada de contraatac. Aquest va fer que encara tinguéssim més la pilota i ells reculessin una altra vegada. A partir d’aquí teníem l’esfèric però tampoc vam tenir grans ocasions a part d’algun xut llunyà que vaig provar. Els minuts anaven passant i el marcador no es movia fins al minut 90 que després d’una falta innecessària a la frontal de l’àrea, fruit de la impotència, ens van marcar el segon i últim gol de la tarda.

M’agradaria dir que no ens vam merèixer perdre. Va ser un partit on els dos equips, segons la meva opinió, vam sortir bastant conservadors esperant l’error del rival. Vull destacar l’actuació del mig campista Alvaro Sanz el qual em va agradar molt i va culminar un gran partit en el qual va ser qui va portar la batuta en el joc del seu equip.

Aquesta derrota ens posa tercers però encara tenim opcions si guanyem totes les jornades restants. Jo estic molt content per tornar a jugar els 90 i fer un bon partit. La setmana que ve juguem contra els cuers de la lliga i no podré jugar ja que hauré de complir la sanció de les cinc targetes grogues. Espero que l’equip guanyi per poder mantenir-nos a la zona alta de la classificació.