top of page

Petit entrebanc a Girona, però seguim somiant!

Hey! Aquest passat cap de setmana vam jugar contra un gran Girona, que va aconseguir prendre’ns dos punts que ens haguessin donat oxígen a la classificació, en un partit molt renyit en tot moment on hi va regnar l’emoció els 90 minuts.

En els primers 45 minuts semblava que la cosa se’ns posava de cara quan en els primers vint minuts vam aconseguir posar-nos amb una ventatge de dos gols al marcador i ells no havien creat perill. Però en una acció aïllada on el nostre porter es va equivocar van marcar el 2 a 1 i es van motivar. Tot i així el guió es va mantenir igual ja que estàvem molt bé a darrera i atacàvem amb bastant de criteri.

Al segon temps vam sortir molt enculats a la nostra àrea i vam tenir molt poc la pilota. Això va fer que durant tot el segon període tinguéssim males sencacions ja que podia ser que arribés el gol de l’empat en qualsevol moment. Totes aquestes circumstàncies van fer que juguéssim amb nervis i no estiguéssim al nostre nivell normal. Ens hi jugàvem tres punts molt importants. Per desgràcia finalment van marcar-nos l’empat al minut 90 a la sortida d’un corner i no vam tenir temps de reaccionar que l’àrbit ja havia xiulat el final.

M’agradaria destacar l’esforç general de tot l’equip ja que tot i que no vam jugar de manera excel•lent ho vam donar tot al verd. Però l’esforç no va ser suficient per guanyar el partit. La meva opinió és que hauríem d’haver sortit amb més fam a la segona part i haver buscat el tercer gol per afrontar els instants finals del partit amb més tranquil·litat. Però suposo que en aquell moment només pensàvem en defensar el resultat i marxar cap a casa amb els 3 punts.

Estic contentíssim per haver marcat el primer gol del partit i haver gaudit una altra vegada dels 90 minuts contra un gran rival. També perquè crec que a part del gol vaig fer una bona actuació. La setmana que ve tenim festa però ja estem treballant i pensant en com podem guanyar al barça d’aquí dues setmanes i consolidar-nos encara més en el primer lloc de la classificació. AMUNT PERICOS!!!

Aquesta vegada un apunt extraesportiu, molt content de retrobar companys d'equip com en Manel a Girona. I amb nosaltres el nostre "repre" que és un crack.