top of page

Com s’ha de patir per mantenir el 1er lloc!

Hey! Aquest cap de setmana passat vam jugar contra un Nàstic de Manresa que ens va posar les coses realment difícils. El partit va estar generalment dominat per nosaltres però la cosa es va torçar i ens va costar molt remuntar. El resultat final va ser de 2-1.

Al primer temps ja vam sortir bastant adormits i això ens va condemnar. Encara que teniem el control de la pilota durant la major part del temps es notava que ells estaven un o dos esglaons per sobre en intensitat i concentració. Tant era així que cap al minut 25 ens van marcar el 0-1 en una jugada assajada de fora de banda. A partir del seu gol ells es van tancar i es van dedicar única i exclusivament a defensar i a sortir al contraatac.

Al segon temps les sensacions van canviar totalment. Nosaltres semblàvem un equip nou i vam començar a atacar amb més criteri i ganes. Després de múltiples ocasions durant tota la segona part vam aconseguir marcar l’empat al minut 90 després d’una centrada del nostre lateral esquerra que vaig acabar rematant al fons de la xarxa. Però el millor encara quedava per arribar. Després de l’1 a 1 ens vam motivar molt i vam seguir lluitant fins al final i es va veure recompensat l’esforç que vam fer. Després d’una altra centrada, aquest cop des del costat dret, va marcar el nostre davanter amb un gran cop de cap per posar el 2-1 al marcador i endur-nos els tres punts.

M’agradaria destacar el gran esforç que va fer l’equip per a dur a terme la remuntada, sobretot l’actitud que vam tenir no baixant els braços i lluitant fins al final. Jo vaig sortir els últims 15 minuts i estic molt content per haver ajudat sobretot amb el primer gol i intentant fer tot el possible per a evitar els seus contraatacs i crear perill en atac.

La propera setmana tenim una altra final per a seguir optant al títol de lliga. Ens toca contra el Girona, que ens va guanyar a l’anada i tenim moltes ganes de venjança. De moment encara seguím líders a un punt del Barça i a tres del Saragossa amb el gol average a favor. Com que Barça i Saragossa tambe s’enfronten entre ells la setmana que ve, si guanyem podem despenjar-nos i posar-nos a dos partits amb els nostres perseguidors. AMUNT PERICOS!