top of page

Guanyem una batalla i ens posem líders!

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar un partit molt important contra un molt bon rival com és el RCD Mallorca. Vam lluitar molt per endur-nos els tres punts tot i que va haver-hi moments on podria haver marcat el gol de la victòria qualsevol dels dos equips. El resultat final va ser de 1 a 2.

Al primer temps va ser impossible jugar bé ja que feia molt vent i el camp estava molt ràpid a causa de les pluges prèvies al partit. Van ser uns 45 minuts on vam haver de tirar de cames i de lluita més que de futbol. Tot i així vam aconseguir marcar un gol després d’una bona jugada individual d'en Nico. Tot i que ens van empatar més tard a la sortida d’un corner i vam anar al descans amb un empat.

A la segona part el vent es va calmar una mica i es va començar a veure un joc més fluid. Nosaltres vam començar a jugar més amb la pilota i vam tenir forces ocasions. El fet es que ells també ens estaven fent mal en els contraatacs i teníem la sensació de que havíem de marcar el més aviat possible per evitar el seu segon gol. Per sort vam aconseguir transformar una de les múltiples ocasions que vam tenir cap al final i ens vam acabar enduent el gat a l’aigua.

M’agradaria destacar com va saber patir l’equip, ja que va ser un partit molt diferent a d’altres. Teníem un bon rival davant i les condicions meteorològiques no van ajudar a veure un futbol vistós. Però vam saber sobreposar-nos, i si no va ser per futbol vam guanyar en treball i esforç, pel que estic orgullós d’aquest equip per això. També voldria, destacar el partit de Nico, que va fer un gran joc que va culminar amb el primer gol.

Estic molt content de gaudir d’aquests 90 minuts en un partit molt important i perquè amb aquesta victòria ens vam posar líders! Toca seguir per no perdre la confiança del míster i segur estant en l’onze titular el màxim de vegades possibles. La propera jornada

juguem contra el Manresa, un molt bon equip. Haurem de guanyar si volem seguir estant al capdavant de la classificació! AMUNT PERICOS!