top of page

Ni el vent ni la pressió poden amb nosaltres!

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar contra el Penya Arrabal. Vam acabar guanyant amb un 2-0. Va ser un partit molt lleig on el vent ens va jugar males passades i la gespa del camp no estava amb gaire bones condicions.

Al primer temps vam tenir la possessió de pilota i estàvem bastant tranquils. Però a mesura que anaven passant els minuts ells van tenir alguna ocasió i van començar els nervis i vam haver de posar-nos les piles si volíem la victòria. Sort que abans de la mitja part vam aconseguir marcar un gol de falta que ens va fer afrontar la segona part amb una mica més de tranquil•litat.

Als segons 45 minuts el partit es va posar molt lleig. Va començar a bufar molt fort el vent i es va convertir en una guerra, ja que no es podia jugar bé amb la pilota. A ells ja els hi anava bé com anava el partit i ens van crear bastants ocasions de perill però el nostre porter va fer una gran actuació. Cap als últims minuts vam aconseguir marcar el segon gol que va fer que ells es desaniméssin i nosaltres agaféssim la confiança suficient per acabar el partit amb la porteria a 0 i marxar de Mallorca amb els 3 punts.

M’agradaria destacar que tot i no fer un gran partit com a equip vam saber patir en els últims minuts i tot i la pressió que vam patir des de la grada vam aconseguir guanyar el match. Per concloure vull dir que Jofre Carreras ens va donar molt oxigen als últims minuts gràcies als seus esforços defensius i a la seva gran assistència de gol.

Aquesta vegada vaig ser suplent però tot i així vaig poder gaudir dels últims 30 minuts i ajudar a l’equip. Espero que el cap de setmana que ve estigui a l’equip titular contra el Mallorca. Ens espera un partit molt bonic de jugar i tinc moltes ganes de que arribi. A per totes! AMUNT PERICOS!