top of page

Tornem a estar on hauriem d'estar sempre.

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar contra el Saragossa, colíder juntament amb el Barça, i vam aconseguir una gran victòria amb un resultat final de 4-1. L'equip va sortir endolladíssim des del primer minut. Ens vam mostrar molt agressius i es va notar que teníem moltes ganes de guanyar el partit, si guanyàvem retallàvem les distàncies de forma considerable amb el líder i per això era una final per a nosaltres.

Quan l'àrbitre va xiular l'inici del partit estava bastant nerviós, però alhora tenia moltes ganes de que comencés i donar-ho tot per a ajudar a l'equip a guanyar els tres punts. Les jugades d'estratègia van ser realment determinants, ja que tres gols dels quatre que vam marcar van arribar per aquesta via. Els primers minuts van ser una verdadera bogeria, als deu minuts de començar ens vam posar amb un avantatge de dos gols gràcies a un gran contraatac culminat per Jofre i per una jugada assajada que va marcar Víctor. Aquests dos gols ens van pujar molt la moral i, sobre tot defensivament, estàvem molt comunicatius i concentrats per a evitar un gol rival. Però cinc minuts més tard el Saragossa ens va marcar el 2-1. Sabíem que podia passar i per això no vam baixar els braços i vam seguir treballant de la mateixa manera i això va fer que als trenta minuts de partit aconseguíssim el 3-1 per anar al descans amb més tranquil·litat.

Al segon temps ells van pujar una mica més la intensitat i tenien més la pilota, però nosaltres vam saber estar còmodes sense aquesta i buscar el contraatac. Cal dir que vam mantenir la concentració i les ganes fins al final i per això ells no van crear gaire perill a la nostra àrea. En canvi nosaltres vam tenir bastants ocasions sortint al contraatac i fins i tot vam estavellar alguna pilota al pal. El partit va seguir amb igualtat absoluta en el joc fins que al minut 70, després d'una acció en pilota parada vam aconseguir transformar el quart gol que ens acabava de donar les forces suficients per no afluixar fins al final. Als últims minuts el Saragossa l'equip es va trencar i vam tenir alguna ocasió per marcar el cinquè però el resultat no va canviar.

M'agradaria destacar el treball i l'esforç de l'equip en tot moment del partit i sobre tot el de Jofre Carreras que el va fer molt complert i a sobre es va endur el premi del gol. També cal dir que no ens hauriem d'haver vist en aquesta situació de guanyar imperativament, ja que no hauríem d'haver perdut punts "tontos" en altres partits. Jo personalment vaig fer un bon partit, ofensivament vaig participar bastant poc però el treball defensiu que vaig dur a terme ho va compensar.

Finalment vull felicitar a tot l'equip per la victòria, ja que aquest resultat tant contundent contra el segon classificat ens ha donat moltes forces per a lluitar fins al final pel títol de lliga. La setmana que ve ens toca viatjar a Mallorca per jugar contra el Penya Arrabal, un equip aparentment inferior però de ben segur que no ens posaran les coses fàcils. AMUNT PERICOS!