top of page

Gran partit sense premi


Hey! Aquesta setmana hem jugat contra l’AD Stadium Casablanca. Va ser un partit molt complicat on el terreny de joc va influir molt tant per les dimensions com pel tipus de gespa que hi havia. El resultat final va ser un empat a un gol.

A la primera part vam començar molt adormits, ells van tenir forces ocasions per marcar però per sort la pilota no va voler entrar. A mesura que el partit anava transcorrent anàvem millorant el nostre joc i ens anàvem adaptant al camp. A partir dels primers quinze minuts ja vam dominar el partit i ells ja no arribaven amb tanta claredat. Tot i fer un gran esforç al final d’aquests primers 45 minuts no vam aconseguir obrir la llauna.

Al segon temps el guió va ser el mateix amb el que vam acabar el primer. Tant va ser així que finalment vam aconseguir marcar després d’una gran jugada individual de Jofre Carreras que va acabar en penal. Després del gol el partit seguia igual, però just al final del partit, el lateral esquerra rival va centrar la pilota a la nostra àrea i el nostre central va acabar posant la pilota entre els tres pals i això va suposar l’empat. Després d’un partit tant dur on vam aconseguir posar-nos per davant i vam treballar tant per aconseguir els tres punts, l’empat tenia un regust a derrota.

M’agradaria destacar l’actitud de tot l’equip on tothom es va comprometre al 100% i ho va donar tot per a guanyar pero vam tenir mala sort. Individualment vull destacar l’actuació de Jofre Carreras que va ser qui va provocar el penal i va ser un perill constant per la banda dreta gràcies a la seva velocitat.

Personalment vull dir que estic content per haver tornat a ser titular i sobretot per haver jugat els 90 minuts una altra vegada. Ara toca seguir treballant a fons per a mantenir-me en aquest equip titular i poder portar l’equip el més llunys possible. La setmana que ve tenim una cita difícil contra el Cornellà que de ben segur no ens posa les coses fàcils. FORÇA PERICOS!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No hay tags aún.
bottom of page