top of page

Gran partit, gran victòria

Hey! Aquest pasat cap de setmana vam jugar contra l’Estadio Miralbueno El Olivar, un equip que tampoc ens va oposar gaire resistència durant el partit. El resultat final va ser de 2-0 a favor nostre.

Al primer temps vam ser molt superiors i es va notar al camp, gairebé vam monopolitzar la possessió de pilota i no ens van arribar a crear cap ocasió clara de gol. El primer gol va arribar després d’una gran passada entre els centrals de Dani cap al nostre extrem que aquest va culminar amb molta precisió. Això ens va donar molta calma ja que el difícil que era obrir la llauna ja ho havíem fet. Tot i així havíem de seguir atacant per a aconseguir més gols.

A la segona part el guió va ser el mateix, nosaltres no paràvem d’atacar i ells buscàven sortir al contraatac. Però en defensa vam estar molt bé i no vam permetre que ens agaféssin l’esquena gairebé en cap acció.

Finalment la segona diana va venir d’una gran jugada en equip que va transformar Kenneth Soler. Després d’això no va passar gran cosa més i el partit va acabar morint sense cap tipus d’emoció.

M’agradaria destacar el gran partit realitzat per tot l’equip en general. En atac vam ser pacients i vam atacar de maneres molt variades, fet que va fer que acabéssim trobant espais per a trencar la seva línia defensiva. I en defensa no vam patir gens ja que cadascú es va comprometre al màxim i no vam permetre que ens creéssin gaires ocasions. Va ser un partit rodó.

Jo personalment estic en un núvol, de moment ho estic jugant gairebé tot i vaig sumar 90 minuts més aquest cap de setmana. No puc estar més agraït d’aquesta oportunitat que m’estan donant. Ara toca treballar i complir amb les expectatives que s’estan dipositant en mi. La setmana que ve partit per a seguir sumant de 3 en 3 contra el cuer de la lliga, el Manacor. AMUNT PERICOS!