top of page

Empat amb gust a derrota.


Hey! Aquest cap de setmana ens va tocar jugar contra el Reus Deportiu. Després de 90 minuts plens d’emoció i d’intensitat fins al final no vam aconseguir passar de l’empat a 2.

A la primera part no vam començar amb bon peu, ens va faltar bastant ritme amb la pilota i ens costava molt trobar espais a la seva defensa. Cap al minut 25 ens van marcar un gol després d’una acció desafortunada on a causa del vent que va saber aprofitar molt bé l’extrem del Reus. A partir del gol en contra ens vam espavilar i vam començar a jugar amb més velocitat i vam pujar un punt la intensitat. Això va fer que acabéssim marcant en una acció de jugada assajada i aconseguíssim l’empat abans del segon temps.

Als segons 45 minuts vam sortir molt endollats ja que necessitàvem els tres punts per a seguir líders. Ens va costar molt marcar el segon gol i després de tota la segona part dominant tots els aspectes del joc vam aconseguir marcar-lo. Però per desgràcia, a l’últim minut, quan ells ja ni pressionàven la nostra sortida de pilota, van tenir una ocasió que després d’un rebot van acabar posant-la entre els tres pals.

Estic molt content de l’actitud de l’equip i les ganes que vam posar fins al final del partit per a guanyar. També destacar l’actuació de Jofre Carreras que va marcar el segon gol i va ser determinant per a la remontada que vam dur a terme. També va fer l’assistència del primer gol i va ajudar molt al nostre lateral en tasques defensives.

Jo personalment estic molt content del partit que vaig fer i sobre tot pel meu primer gol amb el Juvenil A. Llàstima que al final no ens poguéssim endur el gat a l’aigua. La setmana que ve juguem contra el Stadium Casablanca on ens espera un partit molt intens. Hem de guanyar per a seguir amb opcions al títol i ho farem segur si treballem com ho estem fent! AMUNT PERICOS!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No hay tags aún.
bottom of page