top of page

Gran victòria que ens posa líders!

Hey! Aquesta setmana vam jugar contra el Nàstic de Tarragona. Va ser un partit molt emocionant fins a l’últim moment però al final la balança es va decantar a favor nostre amb un resultat final de 0-2. Gràcies a aquesta victòria i els empats del Barça i el Saragossa ens hem posat líders de la competició!

A la primera part vam començar jugant bastant bé i amb molta intensitat. En els duels individuals guanyàvem gairebé totes les accions, vam crear bastantes accions de perill amb la pilota jugada i no vam permetre que ens creessin gaires ocasions en contra. Tot i les múltiples arribades a l’àrea rival no vam aconseguir marcar i vam anar a la mitja part amb el 0-0 al marcador.

Als segons 45 minuts el guió es va mantenir igual. Ells com que no tenien la pilota i veien que no arribaven a crear-nos sensació de perill es van anar desanimant i això els va passar factura. La primera diana va arribar després d’un córner a favor nostre que va rebutjar però el nostre extrem la va tornar a centrar i Marc Carmona va rematar de cap al fons de la xarxa. El gol els va reactivar i ens van començar a pressionar a la sortida de pilota i això feia que deixessin més espais a l’esquena de la seva línia defensiva. Més tard, en un contraatac, vam aconseguir marcar el segon que ens va donar la tranquil·litat. Ells es van desesperar fins a tal punt que a un rival el van expulsar per a protestar i l’àrbitre els hi va treure moltes targetes grogues i el partit va morir així.

M’agradaria destacar el sacrifici i el treball de tot l’equip. Des del minut 0 estàvem concentradíssims i vam sortir amb molta intensitat i agressivitat, i el que encara és millor, vam mantenir aquest ritme fins al final. Individualment vull destacar el paper de Jofre Carreras, el nostre extrem esquerra que va fer un gran treball en defensa i en atac va estar molt actiu i va causar molts mal de caps a la defensa rival.

Personalment segueixo en un núvol, estic molt content ja que he tornat a jugar els 90 minuts i veig que l’entrenador cada vegada confia més en mi. Ara el que haig de fer és seguir entrenant al 100% i intentar millorar en tot el que pugui per a mantenir el lloc a l’11 titular. Aquesta setmana tindrem un partit inter-setmanal contra el San Francisco i un al diumenge contra el Reus. Serà una dura setmana però és vital guanyar-los els dos per a seguir somiant amb el títol de lliga! AMUNT PERICOS!