top of page

Partit mediocre però seguim sumant de 3 en 3

Hey! Aquest cap de setmana ens va tocar jugar contra el Lleida Esportiu. És un equip que es troba en zona de descens però estan molt ben treballats tàcticament i sabíem que seria difícil endur-nos els tres punts. Tot i així vam aconseguir guanyar amb un 2-1.

Als primers 45 minuts vam sortir bastant adormits i es va veure plasmat al marcador, ja que en el minut 3 de partit em vaig marcar un gol en pròpia després d’un mal entès amb el porter. Per sort vam saber reaccionar ràpid encara que estiguéssim lluny de jugar el nostre millor partit. A la sortida d’un córner vam aconseguir marcar de jugada assajada i això ens va fer pujar els ànims que havien baixat després del gol en contra. La primera part no va tenir gaires ocasions més per cap dels dos equips i el resultat a la mitja part va ser d’1 a 1.

A la segona meitat vam sortir una mica mes intensos i amb les idees més clares. En defensa vam estar molt sòlids i no vam permetre que ens creéssim ocasions en contra. En atac, en canvi, teniem molts més problemes per a arribar a l’àrea rival. Tot i així en una jugada on vam encadenar bastants passades i vam moure bé l’equip contrari vam aconseguir marcar després de una gran centrada que va acabar en un gran remat del nostre davanter. El partit, arrel del gol, es va trencar i ells van començar a pressionar i a atacar sense control. Nosaltres no vam saber mantenir la calma necessària i en un final on podríem haver marcat 2 o 3 gols més vam acabar patint fins a l’últim segon.

M’agradaria destacar l’actuació del nostre davanter, Oscar Gómez, ja que va ser un perill constant per a la defensa rival ja que tot el que passava per l’àrea rival ho transformava en una jugada perillosa. En defensa va ajudar molt baixant a recuperar alguna pilota i quan sacava el porter venia a treure la pilota de cap cap endavant. Col·lectivament destacar que llàstima que sortíssim a mig gas, ja que un partit que hauria pogut ser més tranquil es va convertir en un patiment fins al final. Per el de més, estic molt orgullós de l’actitud de l’equip després del gol en contra i la capacitat que vam tenir per a remuntar.

Estic molt content per a jugar una altra vegada els 90 minuts amb el Juvenil A i veure que l’entrenador cada vegada confia més en mi. Em sap greu el gol en pròpia que em vaig marcar però un error el té tothom i com a mínim després vam aconseguir donar-li la volta a la truita i guanyar. La setmana que ve toca un rival molt fort com és el Nàstic de Tarragona i ens haurem de posar a treballar dur aquesta setmana per a sumar tres punts més aquest dissabte que ve. AMUNT PERICOS!