top of page

Convocat per a las semis de la Copa Catalunya!

Hey! Aquest passat dimecres em van convocar amb el filial de l’Espanyol! Era una semifinal de Copa Catalunya on competiem contra el primer equip del Sant Andreu ( soc el número 16 ). Al final vam perdre a penals després d’empatar 2 a 2 en un partit molt ajustat.

Al primer temps vam sortir amb les idees poc clares i amb baixa intensitat. Això va fer que ells al apretar fort des del primer minut ens marquessin un gol bastant d’hora i haguéssim d’anar a remolc durant tot el partit. Després del gol vam començar a espavilar i a arreglar els desajustos que teníem tant en atac com en defensa. Abans d’acabar la segona part, per sort, vam marcar el gol de l’empat i ens va donar ànims per a afrontar la segona part de manera més optimista.

Als segons 45 minuts vam tornar a sortir adormits una altra vegada i ens va costar el gol en contra després d’un desajust defensiu en un contraatac de llibre del Sant Andreu. Això va fer reaccionar a l’entrenador i va començar a moure la banqueta. Cap al minut 60 va començar a fer canvis i aquests van complir amb la seva funció, van revolucionar el partit i van donar aire a un equip que estava estancat. Després d’aquesta reactivació de l’equip vam aconseguir marcar l’empat després d’una gran centrada i un gran remat del davanter. Vam seguir tenint múltiples ocasions i ells van dedicar-se a defensar. I el marcador ja no es va moure.

M’agradaria destacar l’actuació de Nil Jiménez, el Juvenil lateral esquerra que va sortir a la segona part que va revolucionar el partit i va fer la centrada del segon gol i va crear moltes ocasions que no vam saber acabar d’aprofitar. De l’equip en general només dir que llàstima que sortíssim adormits els primers minuts ja que sinó haguéssim guanyat segur.

Personalment estic molt content per la convocatòria i per veure que el club confia en mi. Llàstima no poder jugar cap minut en el partit i no poder ajudar a guanyar el partit però ja és un avanç que em tinguin en compte per anar-hi. Al cap de setmana juguem contra el Lleida, un equip que està a la zona baixa de la classificació però està molt ben treballat i costarà guanyar els tres punts. AMUNT PERICOS!