top of page

Una victòria de prestigi contra el Barça

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar el gran derbi contra el F.C.Barcelona. Va ser un partit molt emocionant que després d’un gran treball de tot l’equip vam aconseguir endur-nos els tres punts. El resultat final va ser de 3-2. A la primera part el joc va estar molt equilibrat. La possessió de la pilota va estar molt disputada entre els dos equips. Tanta va ser la igualtat que van haver-hi molt poques ocasions a les dues àrees. Després dels primers 45 minuts vam marxar als vestuaris amb un empat 1-1. El seu gol va arribar després d’una llarga possessió que va derivar en un desajust defensiu en la nostra banda dreta i l’extrem esquerra va rematar a plaer davant del nostre porter. El nostre gol va arribar després d’una gran centrada del lateral dret i el nostre interior va entrar amb molta força i la va posar dins la portería. Al segon temps vam jugar més a la defensiva i no vam tenir tant la pilota com a la primera part. Tot això es va intensificar quan vam marcar el segon a la sortida d’un córner. Tot i així, més tard, va arribar el gol del Barça que suposava l’empat a la sortida d’un penal. A la recta final del partit vam tornar a tenir un córner a favor i, conscients que ens podia donar la victòria, vam entrar amb tot i el nostre central va aconseguir empènyer l’esfèrica entre els tres pals. Després del nostre gol no va passar gran cosa més i es va acabar així. M’agradaria destacar el gran treball i esforç que vam fer tot l’equip per a poder guanyar a un gran equip com és el Barça. Ens ajudàvem constantment en defensa, en atac vam saber mantenir la pilota per no estar darrera la pilota durant tot el partit i vam saber aprofitar les poques ocasions que vam tenir. Vull fer esment del gran partit realitzat per Alejandro Pérez, el nostre central dret, que va donar molta seguretat a la línia defensiva i en atac ens va donar la calma que necessitàvem en cada moment. Personalment estic molt content d’haver jugat els 90 minuts en un partit tant important com és el del Barça. Veig que l’entrenador confia amb mi i que creu que puc aportar coses a l’equip. Això m’ajuda a treballar encara més per a poder seguir estant en aquest onze inicial. La setmana que ve juguem contra l’antepenúltim de la lliga, a priori pot semblar un partit fàcil però cap ho és en aquesta lliga. AMUNT PERICOS!