top of page

Malgrat lluitar a fons... derrota.

Hey! Aquesta setmana vam jugar contra el Girona, un gran equip que ens va proposar un partit de tu a tu i ens va aconseguir esgarrapar els tres punts en un joc que va estar molt igualat. El resultat final va ser de 0-1.

A la primera part el partit va estar molt renyit i vam tenir ocasions els dos equips gairebé per igual. Ells van tenir més el control de la pilota però nosaltres vam tenir algunes ocasions de gol més, però després dels primers quaranta-cinc minuts el marcador no es va moure i va seguir el 0-0 com a resultat.

A la segona meitat el guió es va mantenir igual però a nosaltres se’ns van començar a acabar les idees en atac i no creàvem tantes ocasions com al primer temps. Després d’uns vint minuts on el partit es va mantenir sense cap dominador clar, va arribar un penal en contra nostre i ens van marcar l’únic gol del “match”. Nosaltres vam intentar fer coses noves per a sorprendre la defensa rival però no hi va haver manera.

D’aquest partit m’agradaria destacar el gran partit que va fer el nostre rival. Van plantejar-nos una pressió molt bona que no ens va deixar sortir amb la pilota controlada gairebé mai i en alguns moments ens van posar contra les cordes durant bastanta estona. Nosaltres en canvi no vam saber contrarestar la pressió i després del gol no vam mantenir la calma. Tampoc vam acabar de concretar a l’àrea rival i ens va passar factura.

Personalment estic molt content pel partit que vaig fer i per seguir sumant minuts amb el Juvenil A. Vaig jugar els primers 60 minuts del partit i vaig intentar donar equilibri a l’equip, amb pilota calmar el joc i fer jugades elaborades per a arribar a porteria amb claredat i sobretot, ajudant en defensa a les segones jugades i en les ajudes defensives.

Ara toca seguir treballant fort pera poder aconseguir més minuts i seguir sumant experiència i fer-me un lloc e l’11 inicial de cada setmana. La setmana que ve toca un partit complicat contra el Barça en el qual serà vital endur-se els tres punts. AMUNT PERICOS!