top of page

Debut i victòria amb el Juvenil A

Hey! Aquest passat cap de setmana vaig anar amb el Juvenil A a jugar contra el Gimnàstic de Manresa. El partit va estar molt disputat però finalment la balança es va decantar a favor nostre. El resultat final va ser de 0-1.

A la primera part vam jugar bastant bé tot i que a vegades ens faltava crear alguna cosa més en atac. En defensa vam estar molt sòlids, amb l’equip bastant junt i molt concentrats i això va fer que no ens creessin gaire perill a la nostra àrea. Com deia abans, en atac ens va faltar una mica de calma amb l’esfèrica als peus i madurar una mica més les jugades per a trobar situacions òptimes per a marcar. Van haver-hi ocasions per als dos equips però els dos porters van fer unes grans actuacions i vam anar a la mitja part amb un 0-0 al marcador.

Als segons 45 minuts vam sortir igual o més endollats que al principi i es va notar. Vam intentar jugar més la pilota i vam crear molt més perill. Ells en canvi, van baixar una mica el ritme i els va passar factura. Els nostres canvis que van sortir de la banqueta ens van donar un plus que ens va servir per a guanyar el partit. El gol va arribar a les acaballes del partit en la sortida d’un corner on després d’una bonica jugada assajada va acabar marcant Nico l’únic gol del partit. Després d’això vam tenir alguna ocasió més però el marcador no es va moure.

D’aquest partit vull destacar el gran treball i compromís col·lectiu, sobretot en defensa, que vam dur a terme ja que era un camp molt difícil i ells sabien molt bé al que jugaven però vam saber contrarestar-los molt bé. Individualment vull destacar a Pau Martínez, el nostre extrem dret que va acabar jugant a l’esquerra, ja que va ser un perill constant per a la defensa rival i va ajudar bastant en defensa per la seva banda.

Estic molt content! Vaig jugar els 90 minuts del partit en el meu debut a Divisió d’honor i a sobre me’n vaig anar amb una assistència de gol! No podia demanar més, crec que vaig fer un bon partit i que vaig ajudar a l’equip a endur-se la victòria. Així que toca seguir treballant per a poder tornar a estar en l’equip titular la setmana que ve contra el Girona! AMUNT PERICOS!