top of page

Victòria per tancar una gran temporada.

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar l’última jornada de lliga contra el Mollet. El partit no va tenir cap mena d’interès ja que cap dels dos equips es jugava res i el rival no va oposar gaire resistència. El resultat final va ser de 5-0.

A la primera part vam sortir jugant prou bé i vam dominar el joc en tot moment. L’adversari no ens va complicar gaire les coses i vam poder jugar bastant com vam voler. Vam marcar dos gols molt similars després de bones jugades col•lectives que van acabar amb una bona centrada i un remat encara millor. Amb el 2-0 al marcador el Mollet va desinflar-se i el partit ja estava decidit.

A la segona part el guió va ser el mateix, nosaltres seguíem jugant al nostre joc i ells seguíen sense reaccionar. Això va fer que els gols anéssin arribant successivament fins a arribar als 5 gols a 0 que van quedar al marcador final.

M’agradaria destacar que va ser un partit molt avorrit. Els dos equips no ens jugàvem res i el Mollet no va voler competir el partit, anaven sense intensitat i semblava que no els importava si perdíen de 5 o de 10. Tot i així nosaltres vam intentar fer un bon joc i crec que ho vam aconseguir. També ens va servir per acabar la lliga amb bones sensacions de cara al torneig que ens espera a Sèrbia del 2 al 12 de juny.

Ja s’ha acabat la lliga i finalment hem quedat en la tercera posició. No estem del tot contents del tercer lloc però tampoc és una mala posició. En general hem fet una molt bona temporada i hem passat per moments difícils però els hem superat. Estic orgullós d’aquest equip i ara a intentar guanyar el torneig! AMUNT PERICOS!