top of page

Gran Derbi sense recompensa

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar el gran derbi contra el Barça! El partit va estar molt emocionant fins a l’últim instant però finalment vam perdre per 3-2 a l’últim minut.

A la primera part ells van començar dominant el joc i nosaltres defensant com podíem, però a mesura que passaven els minuts nosaltres anàvem tenint més la pilota i creant ocasions de gol. Tot i així ells van tenir un parell d’ocasions clares i les van transformar les dues, mentre que nosaltres en vam tenir moltes i no vam marcar. Amb el 2-0 en contra, després de la sortida d’un córner vam aconseguir escurçar distàncies i posar-nos 2-1 per anar a la segona part amb opcions.

Als segons 45 minuts vam començar bastant bé: defensant molt bé i tenint clares aproximacions a l’àrea rival. Tant va ser aixi que en un altre córner després de la prolongació de la pilota del central, va entrar amb força el nostre davanter i la va acabar ficant dins de la porteria. Amb el 2-2 vam recular i vam començar a defensar amb tot el que podíem. Quan teníem la pilota intentàvem conservar-la però el cansanci ens passava factura i estàvem poc precisos. Després de lluitar i defensar tot el partit en un desajust defensiu ens van agafar molt bé l’esquena i ens van marcar el 3-2.

Estic molt content del treball realitzat per l’equip i per plantar-li cara al Barça de tu a tu. Sobretot per l’esforç de no baixar els braços amb el 2-0 i aconseguir la remontada però no vam poder endur-nos la victòria. Ens quedem amb un sabor agredolç de boca ja que vam poder guanyar el partit, però els errors ens van penalitzar massa. Un dels millors jugadors del partit va ser el dorsal 6 del conjunt blaugrana que equilibrava molt bé l’equip en el replegament i organitzava molt bé el joc.

Ara només queda l’últim partit de lliga contra el Mollet i haurem de fer un bon partit per guanyar i poder quedar-nos en un segon lloc que crec que ens mereixem després de fer una gran temporada. AMUNT PERICOS!