top of page

Una altra derrota, toca despertar!

Hey! Aquest passat dissabte vam jugar contra el Badalona, un equip que ha anat de menys a més i ara està encadenant una sèrie de molt bons resultats guanyant a Cornellà i a la Damm. Contra nosaltres van jugar molt bé també i van aconseguir guanyar-nos per 0-2.

A la primera part vam jugar molt malament i no aconseguíem res en atac: la pilota circulava molt lenta, el rival estava molt ben posicionat i no ens deixaven cap espai a la seva esquena. En canvi nosaltres vam descuidar la defensa davant la desesperació en no poder arribar a l’àrea rival i en una jugada aïllada van provocar un penal que van transformar molt fàcilment. El seu segon gol va arribar després d’una molt bona jugada on la nostra defensa va estar molt fluixa. El temps anava passant i seguíem sense aconseguir res.

Als segons 45 minuts l’entrenador va fer canvis i la cosa va canviar. L’equip, que a la primera part estava faltat de ganes i intensitat, va millorar en aquests aspectes i vam començar a jugar a futbol. Va ser un segon temps de total domini perico però no vam aconseguir transformar cap ocasió de les que vam tenir en gol.

Com a equip vull destacar que no pot tornar a passar la falta d’actitud que vam tenir a la primera part, ens estàvem jugant la lliga i vam llançar a la brossa aquells 45 minuts. Val reconèixer també que vam reaccionar molt bé a la segona part i vam jugar molt millor però no vam estar encertats de cara a portería.

El dimarts juguem contra el Palamós, un partit que haurem de guanyar si o si si volem tenir opcions al títol de lliga! AMUNT PERICOS!