top of page

Torneig a Oviedo

Hey! Els dies 28-29-30 i 31 de Març vam estar en un torneig a Oviedo. El torneig constava de 4 grups formats per 5 equips. Els dos primers de cada grup passaven a la fase final. Aquesta constava de tres partits més: els quarts de final, la semifinal i la final.

Els dos primers partits de la fase de grups van ser contra dos equips bastant fluixets que no van oposar gaire resistència i vam guanyar 2-0 i 4-0 respectivament. El dia següent, pel matí, vam tornar a guanyar per 5 gols a 0. L’últim “match” va ser el més difícil contra un equip japonès que es deia Kyoto Sanga. Aquest va ser el primer que vam perdre amb un resultat de 0-1, però tot i així vam passar a jugar els quarts de final com a segons de grup.

A la fase final els equips ja eren de nivell. Als quarts de final ens va tocar jugar contra el Real Valladolid. Vam fer una molt bona actuació i vam dominar el joc però no vam aconseguir marcar un gol i vam tenir que guanyar a la tanda de penals.

A la semifinal ens vam enfrontar al Deportivo de la Coruña. Vam guanyar 2-1, ens va resultar més fàcil resoldre el partit i al final vam tenir moltes més ocasions per marcar un parell més de gols però les vam fallar.

Finalment vam arribar a la final i vam anar al partit amb moltes ganes de guanyar-la però també amb bastants problemes físics. Ens va passar factura el fet de jugar 6 partits en 4 partits i no vam poder jugar al 100%. Tot i així a la primera part vam dominar el partit però no vam aconseguir trobar porteria. A la segona part la cosa va canviar i ells van marcar al principi a la sortida d’una falta lateral. Vam intentar-ho fins al final però vam acabar perdent 0-1.

Estic molt content de la imatge que vam donar i molt content per haver jugat tots els partits importants i veure que l’entrenador em dona protagonisme en les situacions difícils. Crec que individualment vaig fer un bon torneig i vaig jugar bastant bé els minuts que ho vaig fer.