top of page

Un empat que et deixa ganes de més.


Hey! Aquest cap de setmana teníem una cita molt important. Ens tocava jugar contra un gran equip com és l’Europa que està fent una molt bona temporada i segurament assoliran l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil. El partit va ser bastant avorrit, ells van venir a defensar i a veure si ens guanyaven l’esquena en algun moment i el resultat final va acabar sent de 0-0 tot i els múltiples intents de marcar el gol de la victòria.

A la primera part vam sortir bastant endollats. Teníem la possessió de pilota gairebé tota l’estona i quan la perdíem, dúiem a terme una pressió rere pèrdua que no els va deixar atacar la nostra porteria en cap moment. El problema va ser que tot i tenir el control del joc no vam saber trobar espais i vam generar molt poques ocasions.

A la segona part el guió del partit va ser gairebé el mateix. Nosaltres seguíem amb el nostre treball i ells amb la mateixa idea de joc. Al estar més cansats vam tenir més problemes per neutralitzar els seus atacs ràpids, però vam aconseguir mantenir la porteria a 0. En atac vam estar bastant més fins i vam crear més d’una ocasió. Algun xut des de la frontal, algun contraatac, alguna jugada llarga, i fins i tot ho vam intentar penjant alguna pilota a l’àrea però no vam aconseguir perforar la porteria rival.

M’agradaria destacar l’actitud defensiva que vam tenir, vam pressionar molt bé al rival a la que perdíem la pilota i això va fer que no estiguessin gens còmodes. En atac, en canvi, no vam tenir idees i ens va costar molt trobar espais per marcar un gol. També vull dir que va ser un partit bastant lleig, ells van venir a empatar el partit i a veure si en alguna jugada a pilota parada sonava la flauta i això va fer que fos molt avorrit.

Tot i així un empat contra l’Europa no acaba de ser un mal resultat però no n’estem conformes. La setmana que ve tenim un partit complicat a Lleida contra l’Atlètic Segre que a la anada ens van guanyar 3-5. Aquesta setmana entrenarem dur i treballarem al màxim per intentar tirar endavant el partit i seguir en la bona dinàmica que dúiem. AMUNT PERICOS!


FOLLOW ME

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black YouTube Icon

STAY UPDATED

POPULAR POSTS

TAGS

No hay tags aún.
bottom of page