top of page

Derrota immerescuda

Hey! Aquest cap de setmana ens va tocar jugar un partit molt complicat contra un gran equip com és el Girona. El partit va passar per varies fases però en general vam dominar el joc. Tot i així vam acabar perdent amb un 2-3 al marcador.

Al primer temps vam començar adormits. A l’escalfament ja se’ns notava que no estavem del tot concentrats. Com a conseqüència va arribar un gol matiner a favor del rival en un golpeig de falta directe que va acabar entrant després de rebotar amb la tanca defensiva.

Aquest gol ens va fer reaccionar i vam començar a jugar a futbol. Teníem la possessió de pilota, movíem bé al rival de costat a costat i no deixàvem que ens creessin perill. Cap al minut 20 va arribar l’empat i semblava que remuntaríem abans del descans, però en un córner, ens vam marcar el 1-2 de jugada assajada.

Als segons 45 minuts, el partit seguia el mateix guió. Teníem el domini de la pilota i del partit i creàvem bastantes ocasions però la pilota no va voler entrar. Cap al minut 70 va arribar el seu tercer gol després d’un contraatac però no vam baixar els braços i vam seguir treballant. Finalment vam marcar el segon i ens vam animar encara més per marcar l’empat i arribar a guanyar. Però ens vam quedar sense temps i vam acabar perdent.

M’agradaria destacar el treball que vam fer com a equip i que no vam baixar els braços en cap moment després dels gols en contra. Pero negativament vull destacar que hem de aprofitar més les ocasions que tenim perque després ens passa factura i patim molt més del que hauríem de fer-ho.

Després d’aquesta derrota immerescuda no podem punxar més si volem optar al títol de lliga. Toca apretar ara que comença la segona volta i acabar de fer una molt bona temporada. AMUNT PERICOS!