top of page

Tornem de vacances amb victòria.

Aquest cap de setmana he jugat contra el cuer de la lliga, el Sabadell. A priori semblava un partit fàcil però se’ns va complicar una mica. Tot i així vam acabar guanyant amb un 0-2 al marcador.

A la primera part vam jugar bé però ens va faltar ritme a la circulació de pilota i no vam aconseguir marcar cap gol. La possessió de l’esfèric la vam tenir gairebé tota l’estona i en defensa vam fer un primer temps molt seriós. Ells no es van acostar a la nostra porteria i nosaltres vam tenir poques ocasions.

A la segona part vam sortir molt més intensos i no ens va costar inaugurar el marcador. Després d’una jugada molt ràpida a la sortida d’una falta de manera que els vam enganxar desprevinguts. A partir del gol ells van pujar el ritme però vam saber calmar el joc i mantenir la possessió perquè no ens creessin perill. Cap a la mitja hora vam marcar el segon després d’una molt bona jugada d’equip i el partit va acabar sense cap més ensurt.

M’agradaria destacar la millora que estem tenint defensivament ja que ja no ens marquen tants gols i portem dos partits seguits sense encaixar. Tot i això, en atac hauríem de millorar perquè creem moltes ocasions però no acabem de marcar tots els gols que podríem. També vull mencionar la gran actuació del nostre extrem dret, Sergi Benítez que va ser l’assistent dels dos gols de la jornada i va ajudar molt tant ofensiva com defensivament.

La nostra pròxima cita és contra el Girona, un equip amb molta qualitat que ens pot posar les coses molt difícils. Aquesta setmana toca treballar fort per poder tirar endavant el partit. L’Europa va perdre aquest cap de setmana i això ens posa al segon lloc... si seguim així tenim opcions per ser líders! AMUNT PERICOS!