top of page

Guanyem al líder!

Hey! Aquest cap de setmana vam tenir una verdadera prova de foc. Vam jugar contra el F.C.Barcelona, el líder de la competició, i si volíem seguir amb opcions al títol havíem de guanyar. Va ser un partit molt disputat on els dos equips ens hi vam deixar la pell. El resultat final va ser de 1-0 a favor nostre.

A la primera part no vam jugar malament, però estàvem corrent massa darrera la pilota i quan la recuperàvem no aconseguíem mantenir la possessió de l’esfèrica. Cap al minut 25, en un contraatac rapidíssim, vam aconseguir posar-nos per davant després d’una gran centrada de Sergi Benítez que va rematar a gol Kenneth. El que restava del primer temps es va repetir el mateix guió. El Barça mantenia la possessió de pilota i nosaltres defensàvem com podíem.

Al segon període la cosa va canviar una mica. Ells seguien tenint la pilota però nosaltres estàvem molt ben posats i no aconseguien crear-nos perill. Quan teníem la pilota érem conscients que necessitàvem descansar i la vam mantenir més estona per estar més frescos a l’hora de defensar o si podíem sortir en algun contraatac. El “match” no va tenir masses ocasions a part d’alguna rematada perillosa del Barcelona a la sortida d’una falta lateral i algun contraatac perillós per part nostra.

D’aquest partit m’agradaria destacar molt positivament la nostra actitud i les ganes de deixar tot el que teníem al camp. Vam fer un treball impecable en defensa: l’equip mantenia un bloc sòlid, no ens vam dividir en cap moment i teníem ajudes dels companys constantment i això va impossibilitar que el Barça ens marqués. També s’ha de dir que vam tenir poques ocasions però la que vam tenir més clara la vam acabar en gol, cosa que no és normal en el nostre equip.

Finalment vull dir que estic molt content perquè he recuperat la titularitat contra un dels grans equips de la lliga i a sobre vaig poder ajudar a l’equip de manera que vam acabar guanyant el partit i això em fa estar molt feliç. Estic molt content on estic i tant de bo seguim així per poder acabar guanyant la lliga. AMUNT PERICOS!

Per si algú ho vol llegir a La Grada. Per si voleu veure el gol del partit.