top of page

Estem patint per mantenir el ritme. Derrota amb la Damm.

Hey! El passat cap de setmana vam jugar contra la Damm. Sabíem que seria un partit molt difícil i que tindríem que treballar molt per guanyar, però tot i així, no vam fer una bona actuació i vam perdre. El resultat final va ser de 3-1.

A la primera part vam començar dominant el partit i teníem la possessió de pilota però no acabàvem de crear ocasions. Ells van tenir algunes ocasions al contraatac fins que al final ens van marcar el 0-1 en una jugada molt ràpida i ens van agafar l’esquena. A partir d’aquest gol el partit va ser totalment per ells. Seguíem amb la pilota però sense perill. Més tard ens van marcar el 0-2 en un error mentre trèiem la pilota jugant des de darrera.

La segona part va seguir el mateix guió amb el que va acabar la primera. Després van arribar els canvis i vam començar a ser més agressius i a buscar el gol. El primer gol nostre no va tardar gaire en arribar. Ho va fer després d’una jugada molt bona que va acabar en una millor centrada i amb un molt bon remat del davanter. Vam estar el que restava del partit buscant l’empat amb molt d’ímpetu, però en un altre contraatac ens van marcar el tercer i aquí es va acabar el partit.

M’agradaria destacar negativament la actitud de l’equip a la primera part ja que va ser molt dolenta. Vam donar una imatge de un equip mediocre i no vam saber recuperar-nos després del seu gol. També vull dir que els suplents que van entrar a la segona part van aportar molt a l’equip i van aconseguir millorar la imatge donada a la primera part.

Aquesta setmana vaig tornar a ser suplent, espero que aquesta setmana l’entrenador em torni a tenir en compte que tinc moltes ganes de participar i ajudar al meu equip tot el que pugui. El nostre següent rival és el Barça. Tinc moltes ganes que arribi el dia del partit i fer un partit fenomenal. Hem de treballar molt però crec que ens podem endur els tres punts! AMUNT PERICOS!