top of page

Tornem a gunyar i a mantenir la porteria a 0.

Hey! Aquest passat cap de setmana vam jugar contra el Badalona. Va ser un partit on vam dominar des del principi i ells van tenir molt poques ocasions per guanyar-nos. Ens vam endur els tres punts i el resultat final va ser de 0-2.

A la primera part vam jugar molt bé i vam tenir moltes bones ocasions. La possessió de pilota va ser gairebé totalment nostre i ells no van arribar a la nostre porteria. Durant el transcurs de la primera part va ser quan van arribar els gols. El primer va arribar després d’una molt bona jugada col·lectiva i el segon, després d’una bona pressió on vam recuperar la pilota i vam muntar un contraatac molt ràpid.

Als segons quaranta-cinc minuts el partit va seguir el mateix guió, vam intentar seguir monopolitzant la possessió de pilota i vam seguir essent molt sòlids en defensa. Van anar passant els minuts i anàvem tenint ocasions però el marcador no es va moure. Així que finalment el partit va acabar i el resultat va quedar igual.

M’agradaria destacar que sembla que hem arreglat el problema que teníem a la defensa i vam aconseguir que no ens marquessin. Tenir la possessió de pilota va ajudar molt a que no ens creessin ocasions.

També haig de dir que aquest cap de setmana vaig sortir de suplent, i vaig sortir a la segona part. Em va saber greu no sortir a l’11 inicial però ara toca treballar per tornar-hi.

La següent jornada ens toca jugar contra la Damm, un molt bon equip amb una filosofia de joc molt marcada. Serà un partit molt complicat però espero seguir sumant de tres en tres. Si treballem dur podem assolir el nostre somni, ser campions de lliga nacional juvenil! AMUNT PERICOS!