top of page

Derrota dolorosa... malgrat el quart gol al compte personal.

Hey! Aquest cap de setmana hem jugat contra el Cornellà, un dels equips més complicats de guanyar de la categoria. El resultat final va ser de 2-4. Vam perdre però va ser un d’aquells partits on qualsevol hagués pogut guanyar.

A la primera part va passar molt poca cosa. Vam començar bastant malament. Quan teníem la pilota ens costava molt conservar-la i ens creaven perill molt fàcilment. Fins que ens van marcar el 0-1 i això ens va despertar.

Vam començar a jugar a futbol i vam tenir les primeres ocasions de gol. Tot i així el primer temps va acabar amb el 0-1.

Només començar la segona part vaig marcar l’empat i al cap de 5 minuts el 2-1 després d’una jugada assajada. Vam començar molt forts i es va notar al camp. Però dos minuts més tard ens van marcar l’empat i després d’un minut més ens feien el 2-3. L’alegria ens va durar 5 minuts, els gols van venir fruit de males accions defensives on ens vam mostrar molt poc agressius. Quan estàvem tots volcats a l’atac en busca de l’empat i després la victòria, ens van marcar el 2-4 que ens va acabar d’enfonsar. Tot i així no vam aconseguir res de res i el partit va acabar amb el mateix resultat.

M’agradaria destacar negativament la passivitat amb la que moltes vegades afrontem situacions en defensa quan tenim un resultat a favor. Portem molts gols en contra i això ens està passant molta factura.

Personalment també vull dir que un dels gols a favor va ser meu i que crec que vaig fer un partit bastant bo. Això és de les poques coses positives d'aquesta jornada.

Aquesta setmana hem de posar fil a l’agulla al tema de la defensa i si arreglem aquest problema segur que guanyem. Toca treballar fort per poder treure bons resultats a partir d’ara i poder fer una temporada de molts èxits. AMUNT PERICOS!