top of page

Un altre partit de muntanya russa... però seguim líders

Hey! Aquest cap de setmana ens tocava jugar contra el Nàstic de Tarragona. El partit al principi va ser molt plàcid per nosaltres però a mesura que avançava el temps es va anar complicant. El resultat final va ser de 4-4.

A la primera part vam començar jugant bastant bé. Gairebé teníem tota l’estona la possessió de pilota i a la que la perdíem la robaven molt fàcilment gràcies a la pressió que vam dur a terme. Cap al minut 25 anàvem guanyat 0-2 i el partit semblava encarrilat però després de la sortida d’un córner ens van marcar el 1-2. Més tard, en una bona acció dins l’àrea, ens van xiular un penal a favor i vam marcar el 1-3. Semblava que teníem la situació controlada però a l’últim minut ens van marcar en una altra acció de pilota parada.

A la segona part vam intentar jugar la pilota i calmar el partit. Estàvem aguantant molt bé i seguíem amb la possessió de la pilota fins que vam marcar el 2-4. Una vegada marcat el gol ells es van animar i van començar a pressionar moltíssim. A nosaltres ens va començar a costar molt més treure la pilota de darrere i teníem que llançar-la amunt. Això els afavoria ja que buscaven aquest joc perquè eren superiors físicament i en una falta ens van marcar el tercer gol d’estratègia de la tarda. El partit va continuar i a l’últim minut, quan semblava que ens endúiem els tres punts, el porter té una mala sortida i provoca un penal que van acabar transformant i aquest va ser l’empat.

D’aquesta darrera jornada m’agradaria destacar negativament la nostra passivitat en la defensa de les accions a pilota parada, ja que tres dels quatre gols van ser de jugada assajada. Tot i així crec que el resultat va ser molt injust perquè ells no van crear perill casi i nosaltres vam tenir moltes ocasions i crec que vam jugar molt millor.

Vaig jugar els 90 minuts una altra vegada! Estic molt content! Personalment crec que vaig fer un molt bon partit i ho vaig deixar tot al camp, vaig intentar mantenir la calma i estructurar l’equip en tot moment i també jugar la pilota tot el possible per fatigar el rival.

Després d’aquesta jornada seguim estant en la primera posició perquè el Barcelona va empatar contra el Manresa. Tot i així ens queda molt recorregut i molt marge de millora. Ara toca entrenar dur aquesta setmana que tenim un partit molt difícil contra un gran Cornellà. AMUNT PERICOS!