top of page

3 punts i líders!

Hey! Aquest cap de setmana hem jugat contra el Manresa. El resultat final va ser de 1-0. Vam dominar el partit durant gran part del temps i ells l’únic que feien era defensar mentre nosaltres intentàvem trobar porteria. Aquesta jornada era de vital importància ja que si sumàvem els tres punts ens posàvem líders.

A la primera part ells sabien molt bé al que havien de jugar: defensar el que podessin i buscar, al contraatac, l’esquena de la nostra defensa. Tot i així nosaltres vam atacar i vam intentar trobar espais encara que no ho aconseguíem. Ells sortien a la contra però estàvem molt atents i vam aconseguir defensar totes les accions amb èxit. El primer temps va acabar 0-0.

Als segons quaranta-cinc minuts vam sortir molt més endollats i vam fer un petit canvi tàctic: consistia en que els interiors baixessin més a rebre pilotes i els laterals pugessin per la banda. Això ens va ajudar molt ja que al cap de poca estona vam aconseguir anotar el primer i únic gol del partit en una bona jugada col·lectiva que acaba rematant Jofre després d’un rebot al travesser. A partir del gol van passar molt poques coses, vam monopolitzar la possessió de pilota i no arriscàvem en passades complicades. Cap al desenllaç del match vam tenir més problemes per defensar ja que ells es van animar i van pujar un puntet la intensitat. Però el partit va acabar 1-0 i vam aconseguir aquests 3 punts tant importants que ens donen el liderat en lliga.

Aquesta jornada m’agradaria destacar a Dani, el nostre mig centre. Va jugar sempre de manera intel·ligent, va tallar moltes pilotes que haguessin pogut ser ocasions de gol pel rival i en atac va saber moure molt bé el joc i l’equip per arribar a trobar els espais necessaris.

Estem molt contents tot l’equip pel liderat en una lliga tant complicada com és la Lliga Nacional. Personalment també estic molt feliç perquè aquest cap de setmana he tornat a jugar de titular i els 90 minuts. A seguir treballant per poder mantenir la posició en aquest 11 inicial! La setmana que ve vs Nàstic de Tarragona! AMUNT PERICOS!