top of page

Tornem a sumar 3 punts!

Hey! Aquest cap de setmana hem jugat contra un bon equip com és el Palamós. El partit va acabar amb un resultat favorable per nosaltres de 2-0. Vam fer un partit bastant bo i ens vam treure el mal regust de boca que ens va donar la derrota de la jornada anterior.

A la primera part vam començar dominant el joc i creant ocasions de gol però no aconseguíem transformar-les en gol. Al rival li va costar arrancar però cap al minut 20 van despertar i ens van començar a posar més dificultats. Eren un equip molt físic però tot i així volien jugar la pilota i no llençar-la a l’àrea com molts equips fan. Finalment els dos equips creàvem perill a l’àrea contrària però cap dels dos marcava.

A la segona part el guió va ser l’inrevés. Ells van començar molt posats en el joc i van crear moltes accions de perill a la nostra porteria però ens vam defensar bastant bé. Com més passaven els minuts ells estaven més cansats i nosaltres ho vam aprofitar buscant l’esquena de la seva línia defensiva. Després de varies accions de contraatac vam aconseguir marcar el primer gol després d’una transició molt ràpida i una bona centrada de Kilian que va rematar de manera impecable Alejandro. A partir d’aquí ells es van partir i això els va penalitzar. Cinc minuts més tard vam marcar el segon en una altra jugada ràpida on Kilian va driblar el porter i va definir a porteria buida.

M’agradaria remarcar el treball defensiu que vam dur a terme aquest cap de setmana. Vam aconseguir no encaixar cap gol i gràcies a la seguretat defensiva vam poder atacar amb més confiança i calma. Per a mi el millor jugador del partit va ser Alejandro, que va marcar el gol que va obrir la llauna i va fer un treball impressionant al mig del camp ajudant tant en defensa com en atac.

Estic molt content de tornar a ser titular i jugar els 90 minuts. De moment la temporada m’està anant molt bé i estic realitzant bones actuacions en un club molt exigent i en una lliga que encara ho és més. La jornada següent ens toca enfrentar-nos contra el Manresa. A priori sembla un partit més “fàcil” però com s’ha vist anteriorment, cap partit es fàcil en aquesta categoria. Tocar treballar a fons per intentar seguir estant en l’11 inicial i tenir la confiança del míster. AMUNT PERICOS!