top of page

Suar per treure els tres punts del camp de l'Europa.

Hey! Aquest cap de setmana hem jugat contra l’Europa, el tercer classificat. Va ser un partit molt difícil on ells ens van fer un plantejament de partit al que ens va costar molt adaptar-nos. Per sort el resultat final va ser de 0-1 i ens vam endur els tres punts a casa.

A la primera part vam jugar prou bé però no vam aconseguir trobar els espais suficients per tenir ocasions clares de gol. Ells estaven molt ben posicionats i a la mínima que podien llançaven la pilota a la nostra àrea a veure si algú la pescava i la posava a dins de la porteria. Tot i així vam defensar molt bé i no ens van crear gairebé cap ocasió de gol.

A la segona part el guió del match va ser el mateix. La pilota gairebé no rodava per terra i com més s’acostava el final del partit menys hi rodava. Van ser uns minuts molt físics on vam tenir que donar el màxim per guanyar i finalment vam marcar després de la sortida d’un córner. Aquest gol encara ens va donar més impuls i vam acabar de fer un partit impecable en defensa.

D’aquesta última jornada m’agradaria destacar el jugador que duia el número 7 de l’Europa. Encara que no ens marquessin, va ser clarament el jugador que ens va posar més problemes. Tenia molta agilitat, era molt veloç i moltes vegades necessitàvem ajudes del central o de l’interior per poder-lo defensar. També m’agradaria destacar el partit que vam fer en defensa ja que tot l’equip es va deixar la pell per mantenir la porteria a 0.

Molt content per la tercera titularitat seguida però encara més content pels tres punts tant importants que vam aconseguir. Ara venen partits que sobre el paper semblen més assequibles però això és lliga nacional i cap partit és fàcil. Toca seguir treballant dur per seguir sumant i poder treure el millor de nosaltres.

I per acabar-ho d'arrodonir... compartim primera posició! AMUNT PERICOS!