top of page

Gol i victòria contra el Sants! Sense merèixer del tot.

Hey! Aquesta cap de setmana ens ha tocat jugar contra el Sants. Va ser un partit molt disputat on ens vam acabar enduent el gat a l’aigua. El resultat final va ser de 1-0.

A la primera part vam jugar bastant malament, la pilota no circulava amb velocitat, no preníem bones decisions i no vam aconseguir veure la porteria rival. Ells en canvi van saber a què jugar en tot moment. Eren mes alts i forts que nosaltres i van jugar a llançar pilotes dividides a veure si ens podien guanyar l’esquena. Malgrat estiguéssim atacant malament, en defensa vam jugar molt bé i no vam permetre que ens creessin ocasions.

A la segona part vam jugar un pèl millor encara que no arribéssim a jugar com nosaltres sabem. Seguia faltant intensitat i ritme amb la pilota. Durant la segona part vam estar atacant casi tota l’estona sense èxit. Fins que després d’un rebot a dins l’àrea vaig poder acabar posant la pilota dins de la xarxa amb un xut potent que va passar fregant el pal. El que resta de partit vam estar tancats a darrera i patint, sobretot a pilota parada, fins que l’àrbitre va xiular el final.

D’aquest passat partit m’agradaria destacar el mal paper que vam fer com a equip. Vam tenir moltes imprecisions en les accions individuals i no vam saber trobar els espais en la defensa rival, ja que la pilota no rodava amb fluïdesa entre nosaltres. Però bé, al final són 3 punts que ens enduem a casa.

Personalment estic contentíssim per seguir veient que l’entrenador compta amb mi després de jugar tot el partit. I també molt feliç per contribuir a la victòria del meu equip marcant el gol de la victòria. Toca seguir treballant i a la jornada següent més i millor. SOM-HI PERICOS!