top of page

Quarta victòria i compartint la capçalera de la lliga

Hey! Aquest cap de setmana ens va tocar jugar contra el Llagostera. Va ser un partit bastant plàcid per nosaltres. El resultat final va ser de 6-2 i vam dominar durant tot el partit excepte cinc minuts de la segona part que va ser on ens van marcar els dos gols.

A la primera part vam jugar molt bé. Vam tenir molt la pilota i vam aconseguir que no ens creessin gaires ocasions de gol. En canvi nosaltres vam tenir unes quantes ocasions i tres d’elles van acabar en gol. Durant tot el partit va donar la sensació de superioritat per part nostra.

A la segona part vam sortir bastant intensos i de seguida vam marcar el quart gol. Aquest fet va fer que baixéssim el ritme i ens van marcar dos gols molt fàcilment. Això ens va fer reaccionar. Ells deixaven molts espais a la seva esquena i els vam saber aprofitar a la perfecció marcant dos gols més.

M’agradaria destacar el treball del nostre extrem esquerre, Jofre Carreras. Ens va donar molta verticalitat i va posar en molts problemes el lateral contrari. I defensivament va ajudar molt per la banda esquerra. També va ajudar molt marcant el 2-0 donant-nos més aire i tranquil·litat en el joc.

Personalment estic “trist” ja que no vaig poder ajudar en la victòria de l’equip perquè estic lesionat. M’han dit que es tracta d’una ruptura per contusió del quàdriceps però aquesta setmana ja estaria al 100% per tornar a la dinàmica de grup. A entrenar i treballar fort per poder jugar el cap de setmana! AMUNT PERICOS!