top of page

Victòria amb mal regust de boca.

Hey! Aquest cap de setmana ens ha tocat jugar contra el Reus Deportiu. Va ser un dels partits més complicats que hem jugat de moment. El Reus ha estat un equip molt bo tàcticament i tenia jugadors molt hàbils. El partit va acabar amb una immerescuda vitòria per 2-3 a favor nostre.

Als primers 45 minuts van ser molt intensos. Va haver-hi un joc d’anada i tornada constant que va acabar afavorint-nos, ja que vam aconseguir marcar el 0-1 en una jugada a pilota parada. Durant tota la primera part els dos equips vam tenir múltiples ocasions de gol però el marcador no es va moure.

A la segona part vam sortir molt desconcentrats i de seguida vam encaixar el gol de l’empat. Després del gol seguíem sense reaccionar i ens va caure el segon en un contraatac. Al final del partit, després dels canvis, vam canviar el ritme i vam marcar l’empat en una jugada elaborada desde darrere que ens va posar dins del partit. Als últims minuts, després d’una gran centrada, el nostre extrem vam transformar en gol l’última jugada del partit i ens vam endur els 3 punts.

D’aquesta passada jornada m’agradaria destacar a l’extrem que va sortir a la mitja part, Nil Jimenez. Va donar les dues últimes assistències de gol que ens van fer guanyar el partit. Va fer un partit molt complert, va posar bones pilotes a l’àrea i ens donava aire per poder descansar aguantant la pilota de cara. Defensivament també va fer un gran treball ajudant al nostre lateral que va tenir molta feina en parar al dorsal número 11 del Reus que era un molt bon jugador.

I per acabar, dir que estic molt content per la titularitat i per haver pogut ajudar a l’equip durant els 90 minuts del partit. Estic molt feliç per com ha començat la temporada i per veure que tant el club com el cos tècnic em tenen molt en compte. Toca seguir treballant i a veure si seguim sumant de 3 en 3. AMUNT PERICOS!