top of page

Tercer partit i empat

Hey! Aquesta setmana ens tocava jugar contra el Josep Maria Gener. El resultat final va ser d'1 a 1.

La primera part va estar molt igualada. Vam jugar bastant segurs i vam aconseguir crear bastantes ocasions de gol pero no teniem el dia. Quan més a prop semblava que estava el nostre gol en una contra ens van marcar el 0-1.

La segona part vam ser clarament superiors i vam estar casi tots els segons 45 minuts al seu camp. Aquell no va ser el nostre dia, vam tenir moltes ocasions i de molt clares però la pilota no entrava. Finalment cap al final del partit vam aconseguir l'empat. Vam seguir intentant aconseguir la victòria fins al final pero no ho vam aconseguir.

Per mi una de les claus del partit va ser la incorporació de Kenneth Soler, el nostre extrem esquerra, que va fer l'assistència del gol i va revolucionar el partit.

Personalment estic molt content per la segona titularitat i per haver jugat els 90 minuts i poder ajudar tot el que vaig poder al meu equip. Toca seguir treballant dur per seguir jugant i que el cos tècnic i el club em segueixin tenint en compte com ara. FORÇA PERICOS