top of page

Debut i victòria!

Hey! Aquest dissabte passat vaig jugar el primer partit oficial amb l’R.C.D.Espanyol i vam guanyar 3-1 contra el juvenil “A” del C.E.Sabadell. Va ser un partit molt disputat però al final ens vam imposar gràcies a dos contraatacs.

A la primera part vam començar jugant molt bé i vam aconseguir marcar un gol bastant ràpid. Una vegada marcat el gol el partit va baixar massa el ritme però vam estar la majoria del temps amb la possessió de pilota.

Els segons 45 minuts vam començar bastant adormits i el Sabadell va aconseguir marcar-nos l’empat. Cap al final del partit, després d’una segona part on el joc va ser poc fluid, vam transformar dos contraatacs en gol.

En general vam ser bastant superiors al rival i es va notar al camp. Defensivament vam estar molt ben posicionats i vam aconseguir que no ens creessin ocasions de gol clares. En atac ens va costar més però vam acabar trobant els espais suficients per trobar porteria.

M’agradaria destacar l’actuació dels nostres dos centrals, que van fer una molt bona feina tant en la sortida de pilota com en defensa i això ens va donar molta confiança.

Estic molt content de la titularitat en el meu debut com a jugador de l’equip blanc-i-blau i de tota la confiança que té el club amb mi. Ara toca pensar en el proper partit contra el Girona i treballar dur per endur-nos els tres punts. SOM-HI PERICOS!