top of page

Última jornada vs Barça!

Bé, el penúltim cap de setmana vam jugar l’últim partit de lliga contra el Barça i ja no ens jugàvem res. El Sant Cugat ja havia guanyat el seu partit i encara que guanyéssim baixàvem a preferent. Vam acabar perdent 0-3.

A la primera part vam jugar bastant bé, sobretot defensivament, però tot i així no vam aconseguir gran cosa. Va ser un partit mb poques ocasions però des d’una sortida d’un córner i d’un contraatac i ens va manar al descans amb un clar 0-2 a favor del Barça.

Després d’una primera part on el Barça va ser el clar dominador del joc, a la segona part vam jugar de tu a tu a un gran equip com el Barça però no vam aconseguir marcar cap gol tot i les múltiples ocasions que vam tenir. Al final, a una de les últimes jugades del partit ens van marcar el tercer arrel d’un altre contraatac. Va ser un cop dur però ja sabíem que passaria alguna cosa semblant.

Doncs bé, aquesta va ser la última jornada i ja hem baixat a preferent. Després d’una temporada bastant dolenta com a equip, puc treure poques conclusions bones. Només puc dir que individualment ha estat una temporada excel·lent ja que he tingut la oportunitat d’anar seleccionat amb la catalana i de poder fitxar amb l’Espanyol! Després de tot, per a mi, ha estat una temporada bastant prolífera.