top of page

Gran victòria que ens dóna opcions!

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar contra el Gimnàstic de Tarragona! Va ser un partit molt intens on vam aconseguir els tres punts in extremis al final de la segona part. El resultat final va ser de 2-3.

A la primera part vam començar sòlids en defensa i en un contraatac vam aconseguir marcar el primer gol i tot just després, en la sortida d’un córner, vam marcar el segon. Semblava que el partit estava controlat però abans d’acabar la primera part ens van marcar el 1-2 i això ens va fer posar una mica neguitosos de cara a la segona part.

A la segona part vam començar bastant adormits però no ens marcaven fins que cap a l’últim quart d’hora ens van marcar l’empat en una falta directa. Després d’aquest gol, ens vam despertar i va començar a jugar millor i a ser més agressius en tots els aspectes. Finalment en els últims cinc minuts després d’una gran passada de Marc Viader, vam aconseguir transformar un altre contraatac en gol i el partit va acabar amb el 2-3 final.

Va ser un partit molt dur que després d’un gran esforç vam aconseguir tirar endavant. Un dels fets clau de la victòria va ser la gran reacció que vam tenir com a equip en general quan ens van marcar l’empat. Estic molt orgullós de nosaltres i del que vam aconseguir aquesta jornada. Queden tres partits i els hem de disputar el màxim! A per totes! AMUNT VILASSAR!