top of page

Guanyem un partit important!

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar contra l’Hospitalet! Després d’un partit molt lluitat vam aconseguir la victòria amb un 2-0. Va ser un partit molt intens on no vam cedir cap errada ni cap pilota i les ganes que ja teníem de guanyar es van notar.

A la primera part vam estar molt bé en defensa i no vam cedir cap oportunitat al contrincant. En canvi, en atac, vam ser molt poc creatius i no aconseguíem crear ocasions de gol. Finalment vam marcar el primer gol a la sortida d’un córner que va ser llançat al primer pal i vam rematar a la perfecció la pilota. El que va restar de la primera part van ser pilotades amunt i avall sense massa joc de passades.

A la segona part la cosa va seguir igual. Vam estar tots els segons 40 minuts aguantant el resultat i com ja he dit abans, vam seguir exercint una gran pressió i no van aconseguir marcar-nos cap gol. Al final del partit vam transformar un contraatac en gol i vam acabar el partit amb tranquil·litat.

M’agradaria destacar positivament la actitud de l’equip sobretot en defensa perquè vam estar tots de manera excel·lent. En canvi, també m’agradaria destacar negativament la poca imaginació a l’hora de crear perill a l’àrea contrària ja que sempre depenem de la pilota parada o algunes jugades aïllades.

Finalment vull dir que si arreglem el problema en atac podem treure bons resultats en els partits que queden i sortir del descens. La setmana que ve ens veiem les cares amb el Sant Cugat, serà un partit complicat ja que és un camp petit i són un equip molt físic i intens. A seguir així! AMUNT VILASSAR!