top of page

derrota immerescuda!

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar contra el Sant Cugat! Va ser un partit molt físic com ho venen estant tots els que estem jugant últimament, però aquest, va acabar significant una derrota per nosaltres amb un 2-1.

La primera part la vam jugar molt bé: en atac vam associar-nos de manera òptima i vam crear moltes ocasions però la sort no ens va acompanyar i no vam transformar cap de les ocasions, en defensa, vam estar molt sòlids i no vam deixar que s’apropessin massa a la porteria, fet que va fer que es posessin nerviosos actuessin de manera imprecisa. Els primers 40 minuts van acabar amb un 0-0.

La segona, va ser més diferent. Vam començar molt malament encaixant el primer gol de manera molt tonta en una jugada plena d’errors defensius i rebots. Més tard vam encaixar el segon a la sortida d’un córner que tindria que haver estat falta a favors nostra però l’àrbitre no la va xiular. Després del 2-0 vam anar a remolc tot el segon període i tot i aconseguir el 2-1, vam estar molt poc resolutius a l’àrea contrària i ens va passar factura.

M’agradaria destacar negativament la poca capacitat golejadora que estem tenint en els últims partits i com a conseqüència estem tenint molts problemes per guanyar. En defensa però estem molt bé, no deixem que ens creïn masses ocasions i encaixem pocs gols.

Toca seguir treballant i no baixar el cap davant els mals resultats que anem tenint. Si aconseguim sumar tres punts les següents jornades encara podem somiar amb la permanència! AMUNT VILASSAR!