top of page

Un partit per oblidar...

Hey, aquest cap de setmana passat vam jugar contra el Gimnàstic de Manresa. Va ser un partit molt desigualat on ens vam veure superats gairebé tota l’estona. El resultat final va ser de 7-1.

A la primera part vam començar jugant bastant bé, però un gol de penal als primers minuts ens va fer molt de mal i no vam poder aixecar el cap. Ens els primers 40 minuts no estàvem jugant malament, però les ocasions que ens creaven acabaven en gol i les nostres no. La primera part va acabar 0-4.

A la segona part vam treure una mica l’orgull i vam marcar el 4-1 però tot seguit vam encaixar el cinquè i aquí es va acabar la remuntada. El partit va deixar de ser interessant i cap als últims minuts vam acabar d’encaixar el sisè i el setè gol a causa d’una defensa molt dèbil i sense actitud.

Per mi cal destacar el jugador número 10 del Gimnàstic, ja que va ser un dels jugadors que ens va crear més problemes en defensa i el que va marcar les diferències a l’àrea. Era un jugador ràpid i habilidós amb la pilota als peus. Nosaltres vam fer un dels pitjors partits de la temporada i va ser un punt d’inflexió on vam veure que alguna cosa tenia que canviar.

Bé, després del desastrós partit, toca aixecar el cap i entrenar molt i millor per millorar per la setmana que bé que juguem contra l’Hospitalet i s’ha de guanyar. AMUNT VILASSAR!