top of page

Seguim sense sumar...

Hola! Aquest cap de setmana hem jugat contra el Badalona i tampoc hem aconseguit la victòria. El resultat final va ser d’1 a 2.

A la primera part vam jugar bastant bé i vam jugar la pilota i en defensa no vam permetre que creessin gaires ocasions. Va ser un dels partits que més vam jugar la pilota però la sort no va estar de la nostra part. Vam fallar més d’una oportunitat de gol i això ens va passar factura ja que vam anar al descans amb un 0-1 en contra. El seu gol va arribar després d’un contraatac a causa d’una pèrdua de pilota al mig del camp.

A la segona, vam sortir més o menys com a la primera part i seguíem sense marcar fins que en un altre contraatac ens van marcar el segon. Més tard, al final dels segons 40 minuts, vam marcar el 1-2 després de provocar una cessió.

Un dels jugadors a destacar en aquest partit crec que vaig ser jo ja que vaig fer un molt bon partit i vaig col·laborar en el nostre gol, en treure la pilota des de darrera, en evitar ocasions de gol... tot i així no vam aconseguir endur-nos els tres punts. Aquest cap de setmana va ser un punt d’inflexió i aquesta setmana que ve haurem de fer alguna cosa per canviar aquesta dinàmica negativa que portem.

La jornada següent ens toca contra el Gimnàstica de Manresa, un rival molt difícil que si juguem bé i tenim un bon dia de cara a gol en podem rascar algun punt. Toca treballar i posar-se les piles per guanyar el següent partit! AMUNT VILASSAR!