top of page

Un bon empat!

Hola! En aquesta jornada ens va tocar jugar contra el Gavà, un rival directe. El resultat final va ser de 2-2. Va ser un partit molt igualat i aquesta igualtat va quedar plasmada al marcador.

A la primera part tots dos equips vam sortir amb moltes ganes i intensitat i no es va veure un joc fluid de pilota. Hi havia moltes interrupcions en el joc i es va jugar a un futbol molt poc vistós. Als vint minuts vam aconseguir marcar el primer gol del partit després d’una bona centrada a l’àrea que Amadou va transformar en gol. Vam aguantar el resultat fins al final dels primers 40 minuts, quan en una sortida d’un córner ens van marcar l’empat.

A la segona part vam començar molt malament i ens van marcar el primer gol molt fàcilment després d’una tova defensa a la sortida d’una falta lateral.

Després del gol vam reaccionar i el nostre joc va canviar: la pilota es movia més ràpid, defensivament estàvem més agressius i vam crear molt més perill. Finalment vam provocar un penal i jo mateix em vaig encarregar de transformar-lo en l’empat definitiu.

M’agradaria destacar a dos jugadors del Gavà, el dorsal número 6 i el número 2. Van ser els millors de l’equip rival i ens van posar molts problemes en defensa. Eren dos contrincants molt tècnics i sabien trobar molt bé els espais entre la defensa.

La setmana que ve ens toca contra el Lleida. Serà un partit molt important per nosaltres i hem d’aconseguir una victòria per fer bo l’empat d’aquest cap de setmana. AMUNT VILASSAR!