top of page

Dura derrota... toca aixecar cap!

Hey! Aquest dissabte ens va tocar anar a jugar a Lleida. Després del llarg viatge no vam poder treure cap punt després d’una dura derrota 2-1 contra un rival directe com es el Lleida.

A la primera part vam jugar bastant malament: defensivament estàvem tous, en atac no vam crear perill i teníem molts problemes per parar a l’ofensiva lleidatana per la banda dreta. Tot i així, a l’últim minut de la primera part vam aconseguir marcar el 0-1, poc merescut, però vam anar al descans amb aquest avantatge.

A la segona part vam sortir molt pitjor que a la primera i això va provocar que només començar ens marquessin l’empat per culpa d’un desajust defensiu al mig del camp. Només 5 minuts més tard ens van marcar el segon en una sortida d’un córner i això ens va deixar molt tocats. El que faltava de segona part van ser pèrdues de temps i interrupcions, fet que va impedir que ens tornéssim a posar en el partit i ens van acabar derrotant.

M’agradaria destacar al dorsal número 10 del Lleida que ens va crear molts problemes amb els seus passes filtrats i la seva tècnica amb la pilota als peus. També m’agradaria destacar negativament que som un equip poc treballat tàcticament i últimament qualsevol equip pot superar la nostra defensa i parar els nostres atacs fàcilment.

Aquesta setmana treballarem per millorar en aquests aspectes tàctics i a veure si la setmana que ve contra el Badalona aconseguim treure els tres punts que tant necessitem. Toca treballar i anar a per totes! AMUNT VILASSAR!