top of page

Un punt de prestigi!

Hey! Aquest cap de setmana vam jugar contra el Jabac Terrassa. Va ser el primer partit de la segona volta i vam sortir molt endollats ja que volíem començar la segona part de la temporada amb bon peu. El resultat final va ser de 1-1 a un camp molt difícil i vam aconseguir un punt molt valuós.

A la primera part vam començar jugant bastant malament però en defensa vam aguantar bé i no ens van marcar fins al minut 25 que després d’un desajust defensiu nostre, el davanter contrari va aconseguir marcar l’1-0. Després del gol vam reaccionar i vam apujar la intensitat fins que vam marcar un gol de falta directa però ens el van anular. Tot seguit vam aconseguir marcar l’1-1 en una sortida d’un corner.

Als segons 40 minuts es va igualar al màxim, els dos equips teníem ocasions, la possessió de pilota va quedar molt repartida entre es dos conjunts... i tot això va quedar reflexat al marcador que no es va moure i el partit va acabar amb l’empat.

M’agradaria destacar la nostra defensa ja que vam ser molt intensos i agressius. Vam causar molts problemes al contrincant a l’hora d’atacar i vam aconseguir encaixar només un gol. En atac no vam fer un partidàs, però el gol des del corner ja ens va servir.

Estic molt content del resultat que vam treure i sobretot de l’esforç de tot l’equip que es va sacrificar i va donar el seu màxim al camp quan ho necessitàvem. Encara ens queda molt camí per endavant i tenim molt marge de millora. La setmana que ve juguem contra el Gavà. Si fem un bon partit ens podrem endur els tres punts i escalar posicions a la taula! AMUNT VILASSAR!